Goedkoop boekhouden met een perfecte service

Online boekhouden, projecten, facturen, marketing & meer... Alles in één!

Meld u nu aan! Meld u nu aan!

BIZZcounter voor GEEN €17,50 maar €10,00 per maand

Online Boekhouden
Met BIZZcounter online boekhouden heb je op al je devices 24/7 toegang tot het gehele platform. Je kunt extra administraties en gebruikers toevoegen. Elke extra adminstratie en gebruiker kost €2,50 per maand. Het grote voordeel hiervan is dat je meerdere administraties (bedrijven, vestigingen of klanten) kunt toevoegen in dezelfde omgeving. Hierdoor worden stamgegevens gemakkelijk gedeeld en gekoppeld. Aan geboekte inkoopfacturen kun je de factuur uploaden, waardoor je altijd over de originele factuur beschikt. Het is mogelijk om dagafschriften van elke bank in te lezen, welke je handmatig of automatisch kan laten synchroniseren (reconciliëren). De boekingen gebeuren automatisch op de achtergrond. De BTW, ICP en ICL aangifte zijn altijd realtime, je kunt op elk gewenst tijdstip een rapport draaien waardoor je een actueel overzicht hebt van bijvoorbeeld je BTW positie. Het BTW overzicht is met één druk op de knop klaar om in te dienen. De professionele rapportages kun je onbeperkt raadplegen en exporteren naar excel en of PDF, zo ben je altijd op de hoogte van je financiële situatie.
 
Online factureren
Met BIZZcounter online factureren kun je professionele PDF facturen online versturen. Je kunt deze rechtstreeks via het systeem mailen en of opslaan in PDF formaat. Aan de facturen kun je een eigen logo toevoegen. Daarnaast kun je een IDEAL link en credit card link toevoegen, waardoor klanten gemakkelijker en sneller betalen. Heb je een verkeerde factuur gemaakt dan kun je deze gemakkelijk omzetten in een creditnota, de correctie gebeurd volledig automatisch. Naast online facturen kun je ook offertes versturen welke met één druk op de knop omgezet kunnen worden naar een factuur. Ook kun je periodieke facturen, projectfacturen en herinneringen direct vanuit het systeem versturen. 
 
Projecten & Urenregistratie
Met BIZZcounter online projecten kun je onbeperkt projecten managen en delen. Binnen een project kun je rechtstreeks deelfacturen maken, signaleringspunten visueel maken en taken toewijzen. Per account is 1GB schijfruimte beschikbaar waar je documenten, facturen, bestanden, e.d online kunt opslaan. Teven is het mogelijk om deze bestanden te delen met andere gebruikers en zijn bevoegdheden in te stellen. Eenmanszaken, dus ook ZZP’ers, moeten voldoen aan het zogenaamde urencriterium (minimaal 1.225uren) als zij gebruik willen maken van interessante aftrekposten. De ingebouwde urenregistratie maakt het zeer gemakkelijk om je uren bij te houden. Met de ingebouwde rapportage heb je een fiscus proof overzicht zonder dat het je veel tijd kost.
 
Nieuwsbrieven
Met BIZZcounter online kun je onbeperkt nieuwsbrieven mailen. Met de ingebouwde mail software is alles geïntegreerd. Je kunt je eigen nieuwsbrief importeren, maar je kunt ook kiezen uit meer dan 20 voorbeeld templates. De nieuwsbrieven zijn te personaliseren door het toevoegen van velden met een link naar een database. Wanneer je de nieuwsbrieven hebt verzonden kun je met track en trace zien wie de nieuwsbrief heeft geopend. Zo kun je van uit BIZZcounter rechtstreeks en gemakkelijk met je klanten online communiceren.
 
Service
Met BIZZcounter service kun je rekenen op volledige support. De helpdesk is via chat en telefoon van ma – vr 10:00 – 20:00 bereikbaar. Per email zullen wij doorgaans binnen 2 uur reageren. Wij hebben naast boekhoudkundige kennis ook ruime ervaring met financiële en bedrijfskundige processen. Onderdeel van onze service is de gratis overstap- en startservice. Wij helpen je met je administratie op weg en zorgen dat je ook echt aan de slag kunt. De opzegtermijn die wij hanteren is 1 maand.

Nu tijdelijk gratis advies gesprek ter waarde van €75,00

 

Je betaalt dus voor alle bovengenoemde functionaliteiten slechts €10,00 p/m