Blijf op de hoogte met BIZZcounter Blogs

BIZZcounter complete, betaalbare en gebruiksvriendelijke boekhoudsoftware voor Starters - ZZP'ers en MKB

Meld u nu aan! Meld u nu aan!

Interview BIZZcounter Young start-up11-12-2016

Young start-up 

- Wat doet BIZZcounter? In welke behoefte voorzien jullie?

Iedere ondernemer heeft te maken met boekhouding en andere administratieve werkzaamheden. Wij merken dat veel ondernemers hier moeite mee hebben. Dit kost vaak veel tijd en geld. BIZZcounter biedt de oplossing! Wij hebben Het Nieuwe Werken ontwikkeld.

Alles wat u nodig heeft binnen één business platform. De online werkplek voor iedere ondernemer

BIZZcounter heeft speciaal voor alle ZZP’ers en MKB’ers een online office ontwikkeld. Vanaf slechts 10 Euro per maand kan ondernemend Nederland altijd en overal toegang krijgen tot een virtueel kantoor. Het nieuwe werken komt daarmee voor iedere ondernemer binnen handbereik.

Met het virtuele kantoor van BIZZcounter kan iedere ondernemer over een online werkplek beschikken voor alle verkoop-, marketing-, project-, planning-, urenregistratie en administratieve werkzaamheden.

En dat alles vanaf 10 euro per maand. BIZZcounter is de eerste 30 dagen zelfs volledig gratis en zonder verdere verplichtingen. Hiermee geven wij iedereen de kans om kennis te maken Het Nieuwe Werken met BIZZcounter.

- Wat maakt jullie anders?

BIZZcounter is uniek. Er is geen andere online oplossing op de markt die ondernemers hetzelfde kan bieden als BIZZcounter. Kwaliteit, gebruiksgemak, service en innovatie zijn de kenmerken van BIZZcounter. Combineer dit met de zeer lage kosten en er onstaat een product dat voor iedere ZZP’er en MKB’er een hoge toegevoegde waarde heeft. Via BIZZcounter kunnen ondernemers veel gemakkelijker en sneller al hun administratieve werkzaamheden verrichten.

Onze software is ontwikkeld door, voor en samen met ondernemers. Hierdoor is het programma zo opgezet dat ondernemers zijn voorzien van gebruiksgemak en kwaliteit. De ondernemer heeft altijd en overal toegang en inzicht in zijn bedrijfsvoering.

De missie van BIZZcounter is het aanbieden van complete, eenvoudige, laagdrempelige en goedkope oplossingen voor ondernemend Nederland.

Buiten een zeer compleet en goedkope oplossing kunnen de klanten van BIZZcounter ook gebruik maken van het BIZZcounter Service Team. Dit team beantwoordt alle vragen die klanten hebben. Dit kunnen vragen zijn over de inrichting van hun BIZZcounter account maar dit kunnen ook vragen zijn over de dagelijkse zaken die ondernemers ervaren.

- Waarom ben je ondernemer geworden?

Wij zijn BIZZcounter gestart omdat we merkte dat er een grote behoefte was naar één online oplossing die alles biedt waar de ondernemer behoefte aan heeft.  Wij vinden dat boekhouding vaak onnodig lastig wordt gemaakt en wij willen de ondernemer hier in ontlasten. Door het ontwikkelen van BIZZcounter bieden wij die toegevoegde waarde.

Het is heel leuk om te zien onze gebruikers BIZZcounter ervaren zoals wij het ontwikkeld hebben. Wij hebben regelmatig contact met onze gebruikers. Wij luisteren naar hun input en samen met hun zijn wij altijd bezig met het doorontwikkelen van BIZZcounter.

Dit proces is geweldig om mee te maken. Samen bouwen we aan de toekomst.

- Ben je alleen of werk je samen in een team? Waarom?

BIZZcounter is bedacht en ontwikkeld door twee personen. Verder werken wij heel veel samen met allerlei ondernemers om te weten wat er speelt en waar onze gebruikers behoefte aan hebben.

Het team van BIZZcounter bevat veel kennis over boekhouding, programmeren en ontwikkelen van software. Deze unieke mix van kennis zorgt ervoor dat wij onze boekhoudkennis kunnen omzetten in een online oplossing voor alle ondernemers. Wij zijn altijd bezig met de kwaliteit van ons product. Hierbij is de input van onze klanten van zeer groot belang. BIZZcounter is gemaakt door, voor en samen met ondernemers. En daar zijn wij trots op.

- Wat zijn je toekomstplannen voor komend jaar?

We zijn altijd bezig met de ontwikkeling van BIZZcounter. Wij willen met BIZZcounter een zo groot mogelijk publiek bereiken. Dit doen we o.a. door top kwaliteit en service te leveren voor lage kosten. Verder zijn we bezig met een aantal leuke projecten en samenwerkingen. Half oktober 2013 lanceren we www.zelfboekhoudingdoen.nl. Een website die is opgezet om ondernemers te laten zien dat boekhouden helemaal niet zo lastig hoeft te zijn. Door middel van uitleg, training, voorbeelden en assistentie willen we onze bezoekers helpen.

Verder willen we altijd met ondernemers in contact komen. We werken graag samen met andere ondernemers. Zo werken we samen met boekhouders en accountants, websites voor (startende) ondernemers en bedrijven die ondernemers begeleiden.

Ook geven we administratie workshops waarbij we ondernemers de basis van boekhouden leren tijdens een interactieve middag.

- Wat is jouw tip voor startende ondernemers?

Een eigen onderneming starten begint vaak met een droom of een passie. Het begin is vaak een hectische periode waarbij er veel op je af komt.

Door werkdruk, focus op de business en groei van je onderneming  wordt de interne organisatie nog wel eens het ondergeschoven kindje.

Hier schuilt een groot gevaar in. Het is extreem belangrijk dat je genoeg tijd en kennis investeert in de binnenkant van je bedrijf.

Vergelijk je bedrijf eens met een huis. De buitenkant kan niet (uit)gebouwd worden zonder dat er een solide fundering aanwezig is. De interne organisatie is deze fundering.  Sterker nog, je zult ervaren dat het succes van je bedrijf zal toenemen wanneer intern alles goed geregeld is

- Met welke Young Startup leden zou je in contact willen komen en waarom? Hoe kunnen ze jou bereiken?

Wij nodige alle leden van Young Startup uit om BIZZcounter te proberen. De eerste 30 dagen zijn volledig gratis.

Verder komen wij graag in contact met ondernemers die met ons willen samenwerken. Dit kunnen ondernemers zijn die BIZZcounter zien als een mooie toevoeging op alles wat zij reeds aanbieden aan hun klanten. Via een (affiliate) samenwerking willen wij ons netwerk verbreden. Hiermee onstaat een win-win situatie. De ondernemer heeft de mogelijkheid om BIZZcounter aan te bieden aan zijn klanten en hier een beloning voor te ontvangen. BIZZcounter kan gebruik maken van het netwerk van de ondernemer om zo te zorgen dat zo veel ondernemers als mogelijk kennis kunnen maken met BIZZcounter!