Wij staan voor je klaar!

BIZZcounter complete, betaalbare en gebruiksvriendelijke boekhoudsoftware voor Starters - ZZP'ers en MKB

Meld u nu aan! Meld u nu aan!

BIZZcounter, het online boekhoudplatform en meer, speciaal voor Ondernemers !

BIZZcounter is door en voor ondernemers gebouwd in 2010. Met een team van ambitieuze en enthousiaste collega's staan wij elke dag klaar voor onze klanten. In de praktijk zien we regelmatig dat ondernemers tegen hun boekhouding aanhikken. Het bijhouden van een boekhouding kost vaak veel tijd, is ingewikkeld en is ook nog eens duur. Dit moet toch anders kunnen? 

BIZZcounter heeft hier een oplossing voor! Een eenvoudig, geautomatiseerd en professioneel online boekhoudprogramma tegen lage kosten. Daarnaast biedt BIZZcounter nog extra veel voorkomende functionaliteiten die je als ondernemer goed kunt gebruiken. Zoals digitaal factureren, projecten, urenregistratie en nieuwsbrieven. Dit alles voor geen €17,50 maar €10,00 per maand, niks meer of minder. Net als jij zijn wij ondernemers en richten wij ons op het ondernemen in de breedste zin des woords. Inmiddels is BIZZcounter uitgegroeid tot een enthousiast team van 5 professionals, die elke dag weer onze klanten helpt en ontzorgt met de boekhouding en alles daarom heen. Je staat niet alleen!

BIZZcounter staat voor de volgende kernwaarden, waar je ons elke dag aan mag houden: Lage kosten - Tijdsbesparing - Eenvoudig - Vertrouwen

Names het BIZZcounter Team wensen wij je succes met professioneel en toch eenvoudig boekhouden!

 

Wordt klant en ontvang gratis een advies gesprek ter waarde van €75,00

  • Gratis startservice
  • Helpdesk 10:00 - 20:00
  • Professioneel team
  • Ondernemen en gemak staan voorop

“Professionele en hulpvaardige helpdesk. Soms heb ik vragen waar ikzelf niet uitkom, maar dan doen ze niet moeilijk om mij te helpen. Slimme zet om de helpdesk ook in de avond bereikbaar te maken. Dik tevreden! ”
Willem Vermeer, Stukadoorsbedrijf Vermeer: www.stucadoorvermeer.nl/