Blijf op de hoogte met BIZZcounter Blogs

BIZZcounter complete, betaalbare en gebruiksvriendelijke boekhoudsoftware voor Starters - ZZP'ers en MKB

Meld u nu aan! Meld u nu aan!

Financiële administratie zelf beheren15-03-2017

Waarschijnlijk begrijpt u het belang van een goede administratie, maar is het doen van de boekhouding niet uw favoriete bezigheid.

Wij van Financieleadministratie.org zijn voor u op zoek gegaan naar een online oplossing die het bijhouden van de administratie een stuk eenvoudiger maakt. Zodat u de kwaliteit van uw boekhouding kunt verbeteren, die betaalbaar is en waarmee u veel tijd kunt besparen.

We hebben een oplossing gevonden die hier aan voldoet, namelijk Bizzcounter! Bizzcounter is een initiatief dat ondernemend Nederland één business platform biedt. Een online werkplek voor iedere ondernemer. Bizzcounter is speciaal ontwikkeld voor ZZP’ers, kleinere dienstverleners en freelancers.

Net als financieleadministratie.org vindt Bizzcounter dat de financiële administratie vaak onnodig lastig wordt gemaakt. Daarom heeft Bizzcounter voor, door en samen met ondernemers een eenvoudige, laagdrempelige en goedkope oplossing ontwikkeld. Een online office waarmee u alle administratieve werkzaamheden kunt uitvoeren. (offertes, verkoopfacturen, inkoopfacturen, bank, BTW planning, urenregistratie en marketing werkzaamheden).

En de kosten? Slechts 10 euro per maand.  Het team van Bizzcounter vindt het belangrijk dat u de kans krijgt om Bizzcounter goed te leren kennen. Daarom zijn de eerste 30 dagen volledig gratis! Het Bizzcounter Service Team kan u helpen met het opzetten van u administratie. 

Zoals aangegeven is Bizzcounter een online oplossing. U kunt uw boekhouding dus altijd en overal inzien. En uw accountant kan altijd meekijken.  Zo kunt u optimaal samenwerken met uw accountant.  Hierdoor wordt tijd en geld bespaard en wordt de kwaliteit van de boekhouding verhoogd. Bizzcounter kan een zeer goede oplossing voor u zijn. Geen extra modules of beperkingen van functionaliteit en meerdere vestigingen c.q. administraties kunt u onbeperkt toevoegen.

Aangezien de eerste 30 dagen gratis zijn zonder verdere verplichtingen, raden wij van  financieleadministratie.org raden u dan ook om zich aan te melden. Zo kunt u zelf ervaren wat de mogelijkheden van Bizzcounter zijn en of dit aansluit op uw wensen.